Uvodna riječ
 
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

Dokumenti - UO za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunalnu infrastrukturu

POSTUPAK OCJENE O POTREBI STRATEŠKE PROCJENE UTJECAJA NA OKOLIŠ I. CILJANIH IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Donošenjem Odluke započinje postupak ocjene o potrebi strateše procjene utjecaja na okoliš I. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana Bjelovarsko-bilogorske županije. Postučak ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš prema Odluci provodi Upravni odjel za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunalnu infrastrukturu Bjelovarsko-bilogorske županije koji je i nositelj izrade I. ciljanih Izmjena i dopuna PP BBŽ. Stručni izrađivač je Zavod za prostono uređenje Bjelovarsko-bilogorske županije.

Detaljne informacije o tijeku izrade mogu se dobiti u Upravnom odjelu za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunalnu infrastrukturu Bjelovarsko-bilogorske županije, Ulica Vatroslava Lisinskog 4c (telefon 043 245 081) i/ili u Zavodu za prostorno uređenje Bjelovarsko-bilogorske županije, Trg Eugena Kvaternika 13 (telefon 043 242 566).


  Dokumenti za download
Dodano: 13.06.2014.
Dodano: 25.07.2014.
   Povratak na sve dokumente