Uvodna riječ
 
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

Dokumenti - UO za zdravstvo, socijalnu zaštitu i umirovljenike

PROGRAM ZA UNAPREĐENJE KVALITETE ŽIVOTA UMIROVLJENIKA I STARIJIH OSOBA

Ovim Programom utvrđuju se potrebe te ciljevi projekata/programa umirovljenika i starijih osoba na području Bjelovarsko-bilogorske županije usmjereni na unapređenje kvalitete života.
Naime, značajan porast udjela umirovljenika u ukupnom stanovništvu povećava potrebe za skrbi o njima te o njihovom uključivanju u ukupne društvene događaje o kojima ovisi kvaliteta života tih osoba.
Provođenjem različitih aktivnosti želja nam je ovoj ciljanoj skupini dati aktivnu ulogu u društvu kroz organizirane društvene, kulturne, obrazovne i sportske događaje koja između ostalog povezuju starije i mlađe generacije (poput radionica  i sličnih aktivnosti).
Bjelovarsko-bilogorska županija će provođenje programa i aktivnosti umirovljenika i starijih osoba  usmjeriti na tri područja. Prvo područje je socijalna situacija umirovljenika i starijih osoba, drugo zdravstvena skrb, dok se treće odnosi na društveni dio, u okviru kojeg bi se umirovljenicima i starijim osobama omogućili razni stimulativni sadržaji poput natjecanja, druženja i dodatnog obrazovanja.


  Dokumenti za download
Dodano: 08. 12. 2014.
   Povratak na sve dokumente