Uvodna riječ
 
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

Javni pozivi i natječaji Županije

2019.
Travanj
30

TESTIRANJE I UPUTE KANDIDATIMA POVODOM NATJEČAJA ZA IMENOVANJE PROČELNIKA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE


Temeljem članka 20. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“, broj 86/08, 61/11 i 4/18), Povjerenstvo za provedbu natječaja za imenovanje pročelnika Bjelovarsko-bilogorske županije, poziva na testiranje kandidate koji su podnijeli prijave na natječaj za imenovanje pročelnika/ce Upravnog odjela za poljoprivredu, zaštitu okoliša i ruralni razvoj , Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo i regionalni razvoj, Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport  i Upravnog odjela za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunlanu infrastrukturu Bjelovarsko-bilogorske županije, a koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja

za dan 08. svibnja (srijeda) 2019. godine u 9,00 sati
u velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije,
dr. Ante Starčevića 8, Bjelovar


Na testiranje za prijam u službu pročelnika/ce Upravnog odjela za poljoprivredu, zaštitu okoliša i ruralni razvoj , Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo i regionalni razvoj, Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport  i Upravnog odjela za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunlanu infrastrukturu  Bjelovarsko-bilogorske županije  pozivaju se kandidati koji ispunjavanju formalne uvjete iz natječaja.
Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja biti će obaviješteni na mail adresu koju su naveli u dokumentaciji, a koju su predali uz prijavu na natječaj, a kandidati koji ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja biti će pismeno obaviješteni na kućnu adresu sukladno Uredbi o zaštiti osobnih podataka.
 
Prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata obuhvaća pisano testiranje i intervju. Za svaki dio provjere kandidatima se dodjeljuje broj bodova od 1 do 10.

  Dokumenti za download
Dodano: 30. 04. 2019.