Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
V. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Najave i priopćenja

2018.
Svibanj
24

ŽENSKA PERSPEKTIVA - PROJEKT KOJIM SE ŽELI POTAKNUTI RAZVOJ PODUZETNIČKIH POTHVATA KOJE VODE ŽENE

Projekt će obuhvatiti 50 poduzetnica iz sedam županija u Hrvatskoj prema indeksu razvijenosti: Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Osječko-baranjske županije.

ŠTO TRAŽIMO?
• Poduzetnice  koje  se  bave  poljoprivrednom proizvodnjom te imaju gotov proizvod za daljnju prodaju, bilo da se radi o proizvodnji sira, vina, ulja i ostalih proizvoda koji su već upakirani i mogu se prodavati kao gotov proizvod.
• Poduzetnice koje se bave agroturizmom, od kušaonica (poljoprivrednih proizvoda) do iznajmljivanja smještajnih kapaciteta (apartmana, kuća za odmor i kampova).
• Poduzetnice  koje  se  bave  rukotvorinama,  izradom suvenira baziranih na tradiciji i s elementima narodnih nošnji te dodacima i/ili tradicionalnim proizvodima koji se koriste u domaćinstvu, a mogu imati funkciju suvenira.

Više informacija možete pronaći na linku: https://perspektiva.hr/prijava-za-sudjelovanje-u-projektu/

Prijava se predaje putem e-pošte prijava@perspektiva.hr ili poštom Udruzi za razvoj poduzetništva „PERSPEKTIVA“, Vukovarska avenija 10/6, 34551 Lipik, uz napomenu „Prijava  za  sudjelovanje  u  projektu  Ženska  perspektiva“. Izabrane poduzetnice bit će pozvane za sudjelovanje u projektu i potpisivanje ugovora o suradnji.

Prijave traju do 20. lipnja 2018. godine.

  Dokumenti za download
Dodano: 24. 05. 2018.
   Povratak na sve Najave i priopćenja