Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
JAVNA RASPRAVA O STRATEŠKOJ STUDIJI UTJECAJA NA OKOLIŠ PROSTORNOG PLANA BBŽ I O PRIJEDLOGU IV. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Najave i priopćenja

2017.
Travanj
3

ŽUPANIJSKE MINUTE NA RADIO VALOVIMA

OD 3. TRAVNJA DO 7. TRAVNJA 2017. GODINE

PONEDJELJAK, 3. travnja
17.30 – 17.45 sati
RADIO TEREZIJA  -  93,9 MHz

SRIJEDA, 5. travnja
11 – 11,15 sati
RADIO GRUBIŠNO POLJE - 95,1 MHz


ČETVRTAK, 6. travnja
16,30 – 16,45
B B R – 100,1 MHz
18,00 – 18,15
SUPER RADIO - 89 MHz

PETAK, 7. travnja
11,30 -11,45
KRUGOVAL GAREŠNICA - 93,1 MHz


TEMA:

Na poziv bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa u radnom posjetu županiji boravio je direktor HŽ Putničkog prijevoza Robert Frdelja sa suradnicima. Naime, krajem godine biti će završena gradnje pruge Sveti Ivan Žabno –Gradec, čiju je izgradnju inicirao upravo župan Bajs. Bjelovarsko-bilogorska županija ishodila je potrebnu dokumentaciju, a danas se ona gradi europskim novcem. Kada se pruga i završi krajem ove godine župan Bajs želi direktne linije od Bjelovara prema Zagrebu prilagođene potrebama putnika, ali i uvođenje još tijekom ove godine dodatnih direktnih linija iz Bjelovara do Zagreba. S tim se složio i direktor Frdelja i najavio osnivanje Povjerenstva koje će raditi na tom zadatku, a kojeg će činiti predstavnici Bjelovarsko-bilogorske županije i HŽ Putničkog prijevoza. No, više o svemu saznajte u županijskim radio minutama.


GOSTI:

župan Damir Bajs i direktor HŽ Putničkog prijevoza Robert Frdelja

_________________________________________________________________________________________________________________

UTORAK, 4. travnja
11 – 11,15 sati
RADIO DARUVAR - 91,5 MHz


TEMA:

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs potpisao je odluku putem koje će se osigurati 150 tisuća kuna za rad udruga i ustanova koje su u nadležnosti Grada Daruvara. Naime, zakonskim okvirom po kojemu je Grad Daruvar dobio Povjerenicu smanjenje su dotacije iz gradskog proračuna, pa je stoga župan Bajs što iz redovitih sredstava županijskog proračuna, što iz županove pričuve odlučio pomoći daruvarskim udrugama i ustanovama da mogu i dalje realizirati svoje planirane aktivnosti. Također, sportskim udrugama omogućit će se besplatno korištenje sportske dvorane sve u cilju lakšeg prevladavanja sadašnje situacije. No, više o svemu saznat ćemo u županijskim radio minutama.


GOST:

župan Damir Bajs

   Povratak na sve Najave i priopćenja