Uvodna riječ
 
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

Javni pozivi i natječaji - UO za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunalnu infrastrukturu

2013.
Rujan
12

NATJEČAJ za javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Bjelovarsko-bilogorske županije u sufinanciranju MJERA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI NA OBITELJSKIM KUĆAMA U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI ZA 2013. GODINU


PREDMET NATJEČAJA
Predmet ovog Natječaja je javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Bjelovarsko-bilogorske županije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u sufinanciranju mjera energetske učinkovitosti u kućanstvima na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Pod mjerama energetske učinkovitosti koje se subvencioniraju Natječajem smatraju se isključivo vanjska stolarija i vanjska ovojnica karakteristika opisanih u Pravilniku o poticanju mjera energetske učinkovitosti na obiteljskim kućama u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za 2013. godinu (dalje u tekstu: Pravilnik). Pravilnik se nalazi na internetskim stranicama Bjelovarsko-bilogorske županije www.bbz.hr.
Cilj Natječaja je sufinanciranje 20 projekata, od toga 15 objekata na kojima bi se s 50% ukupne vrijednosti projekta sa PDV-om, ali ne više od 37.500,00 kuna subvencionirala izgradnja/sanacija vanjske ovojnice, te 5 objekata na kojima bi se s 50% ukupne vrijednosti projekta sa PDV-om, ali ne više od 37.500,00 kuna subvencionirala ugradnja/promjena vanjske stolarije s energetski učinkovitim rješenjem.
Nepovratna novčana sredstva će se isplaćivati isključivo za troškove nabave i ugradnje nastale nakon datuma javne objave Natječaja.

  Dokumenti za download
Dodano: 12. 09. 2013.
Dodano: 12. 09. 2013.
Dodano: 12. 09. 2013.
Dodano: 12. 09. 2013.
Dodano: 27. 09. 2013.