Uvodna riječ
 
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

Prosvjeta, kultura i šport Županije

Energetska obnova obrazovnih institucija na području Bjeloavrsko-bilogorske županije

Na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanje“ prijavljeno je 11 projektnih prijedloga na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Temeljem dostavljenih odluka vidljivo je da će svih 11 projekata biti financirano u iznosu od 60% prihvatljivih troškova od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređnja.

Ukupna vrijednost prijavljenih projektnih prijedloga iznosi 26.606.589,94 kuna, odobrena sredstva temeljem Javnog poziva za dostavu projektnih prijedloga iznose 13.684.135,65 kuna. Preostali iznos za sufinanciranje od 12.922.391,65 kuna kao osnivač i prijavitelji prijavili smo na Natječaj Fonda za sufinanciranje EU projekata Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU. Prilikom pripreme projekata jedinice lokalne samouprave iskazale su spremnost sudjelovati u financiranju projekata koji se provode na njihovom području, stoga možemo računati i na njihova sredstava.

Tako će se u Fazi II Energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanje obnoviti zgrade OŠ Štefanje, PŠ Pavlovac, PŠ Međurača, PŠ Severin, OŠ Trnovitički Popovac, GŠ B. Bjelinskog Daruvar, PŠ Predavac, OŠ I.N. Jemeršića, SŠ B. Kašića i sportska dvorana u G. Polju, OŠ Garešnica, PŠ Zdenčac i PŠ Hrastovac.

   Povratak na sve projekte