Uvodna riječ
 
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

Prosvjeta, kultura i šport Županije

OŠ MATE LOVRAKA – UREĐENJE POTKROVLJA U KNJIŽNICU I INFORMATIČKU UČIONICU

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je u sklopu Programa podrške materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama objavilo Javni poziv za sufinanciranje projekta ulaganja u školske objekte. Bjelovarsko-bilogorska županija je prijavila OŠ Mate Lovraka Veliki Grđevac te je Ministarstvo odobrilo potprojekt pod nazivom OŠ Mate Lovraka - Projekt uređenja potkrovlja u knjižnicu i informatičku učionicu.

Ukupna vrijednost projekta je 638.627,35 kuna, od čega je udio sufinanciranja Ministarstva 250.000,00 kuna dok razliku od 388.627,35 kuna snosi Bjelovarsko-bilogorska županija.

Projektom preuređenja potkrovlja u OŠ Mate Lovraka Veliki Grđevac u knjižnicu i informatičku učionicu škola će neiskorišten prostor pretvoriti u koristan, a postojeći osuvremeniti i proširiti. Škola će projektom dobiti suvremenu školsku knjižnicu i informatičku učionicu te će se oslobođeni prostor, koji je do prenamjene bio u funkciji knjižnice, proširiti u  blagovaonicu i vrtić (također u sklopu zgrade škole). Time se ostvaruju višestruke koristi kako za ciljanu skupinu tako i za stanovništvo općine u ukupnosti.

                

 

„Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Bjelovarsko-bilogorske županije“
   Povratak na sve projekte