Uvodna riječ
 
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
V. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

Prosvjeta, kultura i šport Županije

„Muzikoterapija u radu s mladima“

U sklopu provedbe Projekta „Učenici s rizikom u različitim područjima i učinkoviti načini pružanja psihološke i pedagoške podrške u školi“ održan je 27. rujna 2012. godine u Obiteljskom centru BBŽ jednodnevni seminar „Muzikoterapija u radu s mladima“. Seminar, koji je bio namijenjen članovima projektnog tima iz Glazbene škole „Vatroslav Lisinski“ i Obiteljskog centra, održala je ugledna hrvatska muzikoterapeutkinja Slavica Bevanda.

Na seminaru su budući voditelji radionica dobili temeljna teorijska i praktična znanja o muzikoterapiji (osnove muzikoterapije, elementi transakcijske analize i neurolingvističkog programiranja, prikazi, uvježbavanje i analiza tehnika za rad s mladima) koja će im pomoći u kreiranju radionica za mlade, njihove roditelje i nastavnike. Na seminaru su učestvovali profesori Glazbene škole „Vatroslava Lisinskog“: Sonja Štefanac, Zlatko Strčić, i Alida Sokolović, djelatnice Obiteljskog centra Renata Sedlanić, Kristina Kanis Uldrijan i Romana Misir, te dvije studentice Edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koje će se priključiti projektnom timu: Iva Grgić i Sandra Braun.
Sudjelovanje na seminaru je svima bilo osobno i profesionalno dragocjeno iskustvo. Sudionici seminara stekli su nova znanja, dobili nove „alate“ i ideje, osvijestili različitosti i sličnosti profesija. Nakon što se na najljepši mogući način – glazbom zakoračilo u Projekt, slijedi prvi posjet poljskim partnerima tijekom kojeg će se dogovoriti detaljna provedba Projekta i upoznati se s  njihovim obrazovnim i savjetodavno-preventivnim sustavima te radom ustanova i institucija.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve projekte