Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Travanj
22

MINISTAR ŽELJKO JOVANOVIĆ OBIŠAO GRADILIŠTE UČENIČKOG DOMA

Nakon sjednice povjerenstva za praćenje radova na objektu Učeničkog doma ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović u pratnji Bjelovarsko- bilogorskog župana Damira Bajsa i gradonačelnika Grada Bjelovara Antuna Korušeca obišao je gradilište

„Napokon sam na jednom gradilištu na koje nisam došao zbog problema nego da se uvjerim u izuzetnu kvalitetu koju ulaže izvođač radova“ – rekao je ministar Jovanović.
Investicija izgradnje učeničkog doma vrijedi 40 milijuna kuna, od toga 75 posto dolazi iz državnog proračuna. Za izgradnju objekta Bjelovarsko-bilogorska županija izdvojiti će 4,5 milijuna kuna sredstava. „Pred nama je da financiramo, kao i Grad, naravno Ministarstvo najvećim dijelom“ – rekao je župan Bajs te također istaknuo kako bi gradnja mogla biti završena za školsku godinu 2014./2015.
Grad Bjelovar financirao je zemljište, izradu projektne dokumentacije, projektantski nadzor i ostalo, te po završetku izgradnje Učenički dom predaju vlasniku i osnivaču Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. „Učenički dom, kao i četiri srednje škole dovoljno govore koliko nam je stalo da kvaliteta života bude što veća u gradu Bjelovaru“ – rekao je gradonačelnik Korušec.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a