Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2013.
Veljača
22

ODRŽAN SEMINAR O ALKOHOLIZMU KAO VODEĆEM JAVNOZDRAVSTVENOM PROBLEMU

U organizaciji Zajednice klubova liječenih alkoholičara BBŽ, Kluba liječenih alkoholičara Bjelovar i Bjelovarsko – bilogorske županije održan je seminar na temu „Imperativi tretmana alkoholizma kao vodećeg javnozdravstvenog problema“.

Seminar je okupio osamdesetak članova Zajednice, liječnika, medicinskih sestara i socijalnih radnika, te predstavnika pravosuđa i policije. Predavači su bili eminentni hrvatski stručnjaci s tog područja doc. dr. Zoran Zoričić i prof. Radovan Tatalović. Govorili su o fenomenologiji ovisnosti o alkoholu s osvrtom na model liječenja i rada klubova liječenih alkoholičara i specifičnosti suradnje vanpenalnog i penalnog sustava na području tretmana i rehabilitacije ovisnika o alkoholu.
Bjelovarski Klub liječenih alkoholičara osnovan je 1965. godine i jedan je od najstarijih u Hrvatskoj. Ima osamdesetak stalnih članova i tridesetak pridruženih, a uspješan rad održao je zahvaljujući dvadesetorici starijih apstinenata koji su i nakon obaveznih pet godina aktivnosti u Klubu ostali aktivni.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a