Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
JAVNA RASPRAVA O STRATEŠKOJ STUDIJI UTJECAJA NA OKOLIŠ PROSTORNOG PLANA BBŽ I O PRIJEDLOGU IV. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Kolovoz
30

PROGLAŠENJE ELEMENTARNE NEPOGODE OD SUŠE ZA GRAD GAREŠNICU

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, danas, 30. kolovoza, proglasio je elementarnu nepogodu od suše za područje grada Garešnice, na zahtjev Grada Garešnice. Dopuna je to elementarne nepogode koju je župan Damir Bajs proglasio 24. kolovoza, u tvrtci „Ribnjačarstvo“ Končanica, na zahtjev 3 Grada Daruvara, Čazme i Grubišnog Polja, te 11 Općina Dežanovac, Hercegovac, Kapela, Končanica, Nova Rača, Rovišće, Sirač, Štefanje, Velika Pisanica, Velika Trnovitica i Veliki Grđevac.

Naime, visoke temperature i izostanak padalina od 1. lipnja do 28. kolovoza 2017. godine prouzročile su velike materijalne štete uslijed suše na poljoprivrednim površinama, na području grada Garešnice.

Podsjetimo, peta je ovo elementarna nepogoda koju je bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs proglasio ove godine. Riječ je o 1 elementarnoj nepogodi od mraza, 1 od poplave, 2 od tuče i sada od suše.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a