Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Srpanj
9

RADNI POSJET ZAMJENICE ŽUPANA ĐURĐICE IŠTEF BENŠIĆ KAPELI

U sklopu radnog posjeta zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić sa suradnicima posjetila je objekte koji su od društvenog značaja na području Općine Kapela. Zamjenica župana razgledala je kapelicu u naselju Botinac, Župnu crkvu sv. Marije Magdalene u Kapeli, Osnovnu školu Mirka Pereša te posjetila članove Udruge Matice umirovljenika u Vatrogasnom domu u Kapeli.

Radni posjet zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić započela je razgledavanjem kapelice u Botincu na kojoj je potrebna sanacija krovišta i uređenje unutrašnjosti kapelice. Pohvala zamjenice župana za volonterski rad, volju i inicijativu mještanima naselja Botinac nije izostala jer u obnovi krovišta kapelice žele sudjelovati radovima i potrebnom građom.
U Župnoj crkvi sv. Marije Magdalene u Kapeli zamjenica župana upoznala se sa projektom izgradnje i rekonstrukcije tornja, a posjetila je i Osnovnu školu Mirka Pereša čiji je projekt izgradnje sportske dvorane  ušao u program javno-privatnog partnerstva. Ravnateljica Anamarija Tuškan iznijela je problematiku zastarjele informatičke opreme u učionicama, stolarije koju je potrebno zamijeniti te neadekvatnih uvjeta za održavanje nastave tjelesne kulture.
Na kraju radnog posjeta, zamjenica župana posjetila je Udrugu Matice umirovljenika koja za svoj rad dobiva novčana sredstva iz proračuna Bjelovarsko-bilogorske županije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a