Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
V. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Studeni
10

SASTANAK S POMOĆNIKOM MINISTRICE ZNANOSTI I OBRAZOVANJA VLADOM PRSKALOM

Kako bi se u Republici Hrvatskoj, a samim time i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, uredio sustav srednjoškolskog obrazovanja zamjenica župana Bojana Hribljan sa suradnicima, predstavnici Ureda državne uprave u Bjelovarsko-bilorskoj županiji te ravnatelji županijskih srednjih škola, održali su radni sastanak s pomoćnikom ministrice znanosti i obrazovanja Vladom Prskalom sa suradnicima.

Tako je na sastanku bilo riječi o reformi odgojno-obrazovne politike, odnosno kako što bolje urediti sustav srednjoškolskog obrazovanja, prilagoditi ga prostoru i vremenu u kojemu živimo, a mladima omogućiti da steknu obrazovanje za život kojim će ispuniti potrebe hrvatskog gospodarstva. 

Stoga su ravnatelji županijskih srednjih škola prezentirali stanje u svojim školama te davali sugestije, odnosno konkretne mjere za koje smatraju da je potrebno poduzeti u svrhu daljnjeg unaprjeđenja sustava, a sve za boljitak naših učenika, ali i profesora. Te mjere razmotrit će i preuzeti Ministarstvo znanosti i obrazovanja kako bi se što prije poduzeli konkretni koraci koji će djecu i mlade voditi ka uređenom sustavu.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a