Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
V. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2011.
Listopad
26

Savjetovanje o mirnom rješavanju sporova

Ured za mirenje pri Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u Daruvaru je održao savjetovanje na temu “Razlozi, mogućnosti i prednosti mirnog rješavanja individualnih radnih sporova u odnosu na sudski postupak”.

                   Na savjetovanju su sudjelovali miritelji s područja Bjelovarsko-bilogorske županije, te predstavnici poslodavaca, sindikata i lokalne samouprave. Tom prilikom predstavnik miritelja Stipe Šola, održao je prezentaciju na gore navedenu temu, nakon čega je otvorena rasprava.

                   Cilj savjetovanja je uspostava modela mirnog rješavanja sporova, kako bi se smanjio broj radnih sporova na sudovima i pokušalo iste riješiti sporazumno.

                   Ovo je jedno u nizu savjetovanja Ureda za mirenje, koja se održavaju na području Bjelovarsko-bilogorske županije, a građani sve dodatne informacije mogu saznati u Uredu za mirenje pri Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, koji se nalazi u zgradi Županije, dr. Ante Starčevića 8, 43000 Bjelovar, tel. i fax: 043/221-911, te e-mail: mihaela.potak@bbz.hr. ( Tajnica ureda: Mihaela Potak )

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a