Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2009.
Studeni
25

Športska zajednica Bbž sufinancira tjelesne aktivnosti vrtićke djece

Ove godine, prvi put, Športska zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije izdvojit će novac za tjelesnu aktivnost predškolske djece svih vrtića na području Županije.

Za 30 tisuća kuna, koliko će Zajednica izdvojiti, bit će kupljena sportska oprema za mališane koji će vježbati u 14 vrtića, a o tome su ravnatelji vrtća razgovarali sa županom Miroslavom Čačijom, zamjenikom župana Alenom Baščevanom i pročelnicom Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Andreom Prugovečki Klepac, te predsjednikom županijske Športske zajednice Fredijem Palijem. Županijska Športska zajednica potaknula je ovu donaciju vrtićima što je Županije podržala, a župan Miroslav Čačija najavio je povećanje tog iznosa već sljedeće godine. Vrtići su, ovisno o broju djece, dobili od jedne do pet tisuća kuna. U ovom trenutku, naglasio je župan Čačija, to nisu velika sredstva, no pokazuju našu namjeru da ulažemo u razvoj dobrih i zdravih navika najmlađih, koji će jednoga dana graditi budućnost Bjelovarsko-bilogorske županije.

     Na susretu s ravnateljima istaknuto je i da Bjelovarsko-bilogorska županija i Športska zajednica žele pridonijeti razvoju tjelesne kulture među najmlađim stanovnicima, potaknuti ih na kontinuirane fizičke aktivnosti koje su preduvjet kvalitetnog psihofizičkog razvoja, vjerujući da će većina njim športske aktivnosti nastaviti u nekom od županijskih klubova.

 

 

 

 

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a