Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2011.
Prosinac
8

Svečanost dodjele priznanja Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije

U organizaciji Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije organizirana je dodjela priznanja za sve koji su na razne načine promovirali Bjelovarsko-bilogorsku županiju, njezinu kulturu, proizvode, običaje, i to kroz „Akciju Volim Hrvatsku - tj. ZELENI CVIJET 2011.g.“

„DUGI SVEHRVATSKI ENO-EKO-GASTRO ETNO STOL“ u Biogradu na moru, zapravo je spoj zelenog i plavog tj. svojevrstan način nastavka Mare Croaticuma, i za sudjelovanje na ovogodišnjem „3. PANONSKOM BICIKLISTIČKOM MARATONU“ održanom u Staroj Kapeli, u Brodsko-posavskoj županiji.
Akcija Volim Hrvatsku za – „ZELENI CVIJET 2011“ – je dio projekta Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma koji se kroz županijsku turističku zajednicu provodi od 2002. godine.
„DUGI SVEHRVATSKI ENO-EKO-GASTRO ETNO STOL“ održan je u Biogradu na moru, 6. festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora.
„3. PANONSKI BICIKLISTIČKI MARATON“  održan je u Staroj Kapeli, u Brodsko-posavskoj županiji u cilju promocije NUTS II regije Panonske Hrvatske.

Na svečanosti su bili nazočni župan Miroslav Čačija koji je ujedno pozdravio sve prisutne i čestitao im na postignutom uspjehu, Antun Turčić direktor Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, Dominka Pretula pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, slatkovodno ribarstvo i lovstvo, te Milan Biljan pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo.

 

 

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a