Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
V. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Veljača
12

ŽUPAN BAJS NA MISI U POVODU DANA BOLESNIKA

Obilježavanje Svjetskog dana bolesnika u bjelovarskoj Općoj bolnici započelo je Svetom misom za bolničkoj Kapelici. Predvodio ju je bjelovarsko-križevački biskup mons.Vjekoslav Huzjak, a uz bolničke zaposlenike i građane na misi je prisustvovao župan Damir Bajs i predstavnici grada Bjelovara.

„Vjera i ljubav“ tema je ovogodišnjeg Dana bolesnika, a upravo je to što bolesnom čovjeku najviše trena. Naglasio je to biskup Huzjak govoreći o potrebi bolesnika za blizinom čovjeka. Zdravstveni djelatnici, liječnici, medicinske sestre i tehničari tu su najpozvaniji već i po prirodi svoga posla.  
Prema riječima sanacijskog upravitelja prim.dr.Stjepana Grabovca, u okvirima svojih mogućnosti djelatnici Opće bolnice Bjelovar svojim pacijentima daju najviše što mogu, i kao stručnjaci i kao ljudi. U reorganizaciji koja slijedi, prioritet je povezivanje i još veća suradnja medijskih specijalnosti kako bi pacijenti dobili kvalitetniju i optimalniju uslugu u što kraćem roku. 
Svjetski Dan bolesnika proglasio je Ivan Pavao II, obilježava se na dan ukazanja Marije u Lurdskoj spilji 11. veljače, kako bi se javnosti ukazalo na potrebu mnogih među nama za zdravljem i pomoći, te zdravstvenim djelatnicima zahvalilo na nesebičnoj stručnoj i ljudskoj skrbi koju pružaju bolesnima. 

 

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a