Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Siječanj
28

ŽUPAN BAJS ZAJEDNO S PARTNERIMA POTPISAO UGOVOR O SUFINANCIRANJU PROJEKTA „PRIJAVA PROJEKTNO-STUDIJSKE DOKUMENTACIJE I APLIKACIJSKOG PAKETA ZA SUFINANCIRANJE OD STRANE EU ZA AGLOMERACIJE BJELOVAR, GUDOVAC I ROVIŠĆE“

U Općini Rovišće, potpisan je ugovor između Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara, Općine Rovišće te tvrtke Vodne usluge d.o.o. iz Bjelovara o sufinanciranju projekta „Prijava projektno - studijske dokumentacije i aplikacijskog paketa za sufinanciranje od strane EU za aglomeracije Bjelovar, Gudovac i Rovišće“ vrijednim 80 milijuna kuna.

Projektom će se kroz nekoliko faza u narednih sedam godina omogućiti izgradnja kanalizacijske i vodovodne mreže kao i izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.
Tom prilikom Župan Bajs naznačio je kako smo po pitanju vodoopskrbe još uvijek na začelju te da moramo biti aktivniji kako bi dosegli prosjek na razini države. Također je istaknuo kako jedino zajedničkim snagama možemo biti konkurentni drugima te promijeniti situaciju u infrastrukturi županije kao i postići zadovoljavajući standard.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a