Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
V. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Listopad
23

ŽUPAN DAMIR BAJS OTVORIO 2. SAJAM INOVACIJA U GRADU BJELOVARU

U bjelovarskoj školsko-sportskoj dvorani bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs otvorio je 2. Sajam inovacija. Županijska komora Bjelovar tako je i ove godine organizirala izložbu inovacija uz tematske stručne skupove s ciljem poticanja inovativnosti i kreativnosti kao osnovne komponente konkurentnosti gospodarstva.

Naglasak izložbe je na predstavljanju inovatora iz Bjelovarsko-bilogorske županije uz gostovanje renomiranih i nagrađivanih inovatora iz cijele Republike Hrvatske, u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske. Želja je da taj dvodnevni događaj potaknute nove ideje, inovativnost i kreativnost kod građana i posjetitelja. Trebao bi to biti i dodatni poticaj za osnivanje Udruge inovatora koja bi djelovala na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

2. Sajam inovacija je okupio zainteresirane gospodarstvenike, tijela lokalne samouprave, organizacije, udruge, medije i pojedince, kako bi zajednički podigli razinu osviještenosti cjelokupne društvene zajednice za potrebom razvoja inovativnosti, kreativnosti i ukupnoga intelektualnog kapitala stanovništva Županije, a time ujedno i konkurentnosti gospodarstva, osobito u novom okruženju tržišta Europske Unije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a