• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Lipanj
29

BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA POMAŽE MILANU ĐURĐEVIĆU

Da nevolja nikada ne miruje na svojoj koži osjetio je sedamdesetsedmogodišnji Milan Đurđević iz Velikog Vukovja nedaleko od Garešnice kojemu je u požaru prije tri mjeseca izgorjela kuća.

Odmah nakon nesretnog događaja bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs ponudio je pomoć, a na inicijativu županijskog vijećnika Siniše Glavaša. Nakon požara na lice mjesta po nalogu župana Bajsa izašao je procjenitelj da se utvrdi kolika je šteta. Nažalost kuća je izgorjela u potpunosti i najbolje rješenje za pomoć gospodinu Đurđeviću je gradnja nove kuće.

Budući kako je riječ o opsežnom poslu koju zahtjeva velika financijska sredstva na Županijskoj skupštini Bjelovarsko-bilogorske županije u prošlom sazivu odobrena su sredstva u vidu pomoći stradalom Milanu Đurđeviću u iznosu od 50 tisuća kuna.

Jučer, 28. lipnja obišao je Mjesni odbor Veliko Vukovje i posjetio stradalog Milana Đurđevića i zamjenik bjelovarsko-bilogorskog župana Neven Alić u pratnji županijskog vijećnika Siniše Glavaša.

I tom prilikom još jednom je pokazana briga za naše stradale sugrađane, a odobrena sredstva Bjelovarsko-bilogorske županije dobar su temelj za početak gradnje nove kuće, jer njome će se osigurati kupnja potrebnog građevinskog materijala. Naravno, svi građani dobre volje, ali i građevinski obrti i tvrtke pozvani su da pomognu, kako bi gospodin Đurđević u što skorije vrijeme imao uvjete za normalan život.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a