• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Svibanj
29

DAN OPĆINE VELIKO TROJSTVO 2015.

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima prisustvovao je obilježavanju Dana Općine Veliko Trojstvo koji se obilježava u sklopu višednevne manifestacije Proljeće u Velikom Trojstvu.

Mnoštvo uglednika iz političkog, javnog i društvenog života okupilo se tako u Velikom Trojstvu i uveličalo svečanost održavanja sjednice Općinskog vijeća. Načelnik Ivan Kovačić nabrojao je brojne projekte koji se provode na njihovom području, a posebno zadovoljstvo istaknuo je zadovoljan činjenicom kako u njihovoj osnovnoj školi ima sve više učenika, a ne manje za razliku od većine sredina u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Kad bi se polovica gospodarstva u Bjelovaru, glavnom gradu naše županije, vratila na nekadašnju putanju, kvaliteta života i u našoj općini išla bi na bolje. No nadamo se da će do toga ubrzo doći i da ćemo u partnerskom odnosu sa Bjelovarsko-bilogorskom županijom neprestano raditi na tome, istaknuo je načelnik Kovačić.

Da partnerski odnos i te kako postoji, potvrdio je župan Bajs, nabrajajući sve one projekte koje Bjelovarsko-bilogorska županija i Općina Veliko Trojstvo provode, a na dobrobit mještana tog kraja.

Općina Veliko Trojstvo je Općina duge tradicije i povijesti, ali i izrazito dobre budućnosti. O vašem načelniku Ivanu Kovačiću najbolje govore realizirani projekti, koji su i najbolji zalog za povjerenje vas njegovih sumještana. Rijetko koja općina u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji se može pohvaliti završenom vodovodnom mrežom i s uznapredovalim projektima za kanalizacijsku mrežu. Ništa manje važni napori nisu uloženi i u projekte koje vežemo uz kvalitetnu skrb stanovništva treće životne dobi. Vi ste u tom projektu na zavidnoj razini, a budući kako od tri i pol tisuće osoba kojima je pomoć potrebna, Ministarstvo socijalne skrbi pokriva te dvjestotinjak osoba, dužnost nam je da pomognemo. Ne treba zanemariti ni turističke rezultate na vašem području, rezultati su sve bolji i taj segment razvijamo punom parom, naglasio je župan Bajs u Velikom Trojstvu.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a