• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2013.
Listopad
17

Humanitarna nogometna utakmica „Loptom protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva“

U daruvarskoj Gradskoj športskoj dvorani u srijedu 23. listopada odigrat će se Humanitarna nogometna utakmica „Loptom protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva“ u kojoj će snage odmjeriti reprezentacija Nacionalnih manjina Hrvatske i reprezentacija Sabora Republike Hrvatske.

Događaj su na konferenciji za medije najavili župan Damir Bajs i saborski zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu Vladimir Bilek. Prikupljena sredstva bit će donirana školi za djecu s posebnim potrebama Centru Rudolf Steiner.
Događaj se organizira pod pokroviteljstvom Bjelovarsko- bilogorske županije, Predsjednika Hrvatskog sabora Josipa Leke i saborskog zastupnika Vladimira Bileka. Događaj počinje u 17:30 sati dvobojem lokalnih ženskih nogometnih ekipa, a utakmica Nacionalnih manjina i reprezentacije Sabora Republike Hrvatske počinje u 18 sati. Selekciju Hrvatskog sabora vodi saborski zastupnik Mario Habek, a selekciju Nacionalnih manjina Ćiro Blažević. Ova utakmica je u sklopu globalnog projekta „Loptom protiv nasilja, rasizma, diskriminacije i siromaštva“, prikupljena sredstva donirat će se Centru Rudolf Steiner prvenstveno za kupnju informatičke opreme.
Kako je danas Svjetski dan borbe protiv siromaštva, ova utakmica je dobar način da ga u našoj županiji prigodno obilježimo - izjavio je župan Damir Bajs.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a