• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Veljača
28

II. PROMOCIJA STUDENATA VISOKE TEHNIČKE ŠKOLE BJELOVAR

Svečana promocija održala se u prepunoj dvorani Hotela Central u Bjelovaru. Diplome stručnog prvostupnika primilo je 142 diplomanta, od kojih 103 sa studija sestrinstva i 39 mehanotronike.

Dekan Visoke tehničke škole Bjelovar doc.dr.sc. Ante Čikić pozdravio je se sve predstavnike visokoškolskih ustanova, predstavnike Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara, gospodarstvenike, roditelje promoviranih studenata, a posebno prvostupnice i prvostupnike. Tom  prilikom dekan je čestitao diplomantima i naglasio  da je ova svečana promocija kruna njihovog rada, prvenstveno njihovog odricanja, truda i sposobnosti.
„Izabrali ste kreativna i humana deficitarna zanimanja s mogućnošću brzog zapošljavanja prvenstveno  u Hrvatskoj.“  Uz diplome uručene su i posebne nagrade najboljim studentima. Danas, na Visokoj tehničkoj školi, na dva stručna studija,  studira ukupno 674 studenta, od kojih 467 na studiju sestrinstva i 207 na mehanotronici. Visoka tehnička škola osnovana je 2008. godine, a osnivač joj je grad Bjelovar.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a