• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2012.
Veljača
15

Interna edukacija Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije za seoska gospodarstva koja se bave turističkim uslugama

Izvršavajući TURISTIČKI MASTER PLAN Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije i Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar organizira radionice/internu edukaciju, koja će se održati 16. i 17. veljače (četvrtak i petak) 2012. godine u prostorijama ŠRC KUKAVICA u Velikoj Pisanici s početkom u 11 sati, za seoska gospodarstva koja se bave ili se pripremaju za bavljenje turističkim uslugama.

Programom interne edukacije koji se nastavlja provoditi u suradnji s Institutom za turizam – Zagreb, planirano je izvođenje sljedećih edukacijskih modula:
- Upravljanje turizmom na seoskom gospodarstvu,
- Od resursa do atrakcije i
- Od atrakcije do tržišta.
Edukacijski moduli izvodit će se kroz organizaciju radionica koje će voditi dr. sc. Renata Tomljenović i dr. sc. Ivo Kunst iz Instituta za turizam. Troškove radionica snosi TZ BBŽ. U  izvršenju radionica sudjelovat će zaposlenici Županije, Regionalne razvojne agencije i Hrvatske gospodarske komore, koji su sporazumom osnovali turistički razvojno investicijski centar BBŽ te zaposlenici lokalnih turističkih zajednica (LTZ).
 

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a