• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2021.
Listopad
17

MANIFESTACIJA „JESEN NA BILOGORI“ POKAZALA RASKOŠAN TURISTIČKI POTENCIJAL BILOGORSKOG KRAJA

Župan Marko Marušić otvorio je manifestaciju „Jesen na Bilogori“ koja je ispunila sva očekivanja i na prostor Etno-okućnice u Velikom Trojstvu privukla veliki broj posjetitelja.

Šarenilo boja i mirisa te raznovrsni jesenski motivi savršeno su se uklopili u ovu lijepu priču.

Tridesetak OPG-a predstavilo je svoje proizvode, a cjelodnevni program upotpunili su i 1. Jesenska biciklijada, fotografski susret Biloklik, sudjelovanje Graničara Husara, sportske aktivnosti u sklopu Malog Olimpijca, nastupi Folklorelektra, Tamburaškog sastava Sjećanja, jahanje konja te čitanje priča za najmlađe.

Jedna od prepoznatljivosti općine Veliko Trojstvo bogata je kulturna ponuda i raskošan turistički potencijal što potvrđuje i činjenica da će uz Motovun i Kaštelir-Labince, upravo Veliko Trojstvo predstavljati Hrvatsku na izboru za Najbolja turistička sela u organizaciji Svjetske turističke organizacije početkom prosinca u Marakešu. 

Četvrto izdanje „Jeseni na Bilogori“ nikoga nije ostavilo ravnodušnim na čemu treba čestitati organizatorima, Turističkoj zajednici Bilogora – Bjelovar, u suradnji s Gradom Bjelovarom, Općinom Veliko Trojstvo, OPG-om Bačak, Udrugom Romska kuća te Udrugom Bilogorski turistički put

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a