• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Svibanj
31

MARIJA BARIŠIĆ MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE 2015.

Grad Daruvar, točnije Daruvarske toplice, proteklog vikenda bile su domaćin Izbora za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije, a finalna večer u svakom slučaju bila je večer ljepote. Za njenu organizaciju bila je zaslužna i Bjelovarsko-bilogorska županija kao organizator natjecanja.

Lentu proglašenoj Miss Bjelovarsko-bilogorske županije predao je župan Damir Bajs, a riječ je o Mariji Barišić iz Garešnice. Ona je izborila svoju pobjedu u konkurenciji od dvanaest djevojaka. Prva pratilja joj je Matea Serdarušić, a druga Vivien Grzelja. Titulom Miss fotogeničnosti po izboru medija okitila se Lucija Ivanković.

Svakako treba napomenuti izvrsno domaćinstvo Daruvarskih toplica koje su ovaj izbor za Miss iskoristile za dobru promociju svoje destinacije. Uz proglašenje novoizabrane missice, svakako još jedan vrhunac večeri, bio je izlazak aktualne Miss Hrvatske Antonije Gogić koja je samo za ovu prigodu nosila prekrasnu haljinu od cvijeća koju su izradili djelatnici hortikulture Daruvarskih toplica.

Pobjednicu županijskog izbora sada čeka državni Izbor za Miss koji će se održati 12. i 13. lipnja u Crikvenici.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a