• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Travanj
28

MINISTAR PODUZETNIŠTVA I OBRTA DARKO HORVAT POSJETIO BBŽ

Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat posjetio je Bjelovarsko-bilogorsku županiju, a tijekom posjeta održao je i sastanak sa županom Damirom Bajsom.

Župan Bajs novog čelnog čovjeka Ministarstva poduzetništva i obrta upoznao je sa stanjem gospodarstva u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, posebno naglasivši kako su stvari na bolje krenule 2014. godine kada je u gospodarstvu radilo 500 ljudi više za razliku od godine ranije. Ti trendovi nastavljeni su i 2015., ali i 2016., a najave ulaganja od oko milijardu kuna od strane poduzetnika i gospodarstvenika koji rade na području županije dobre su vijesti. Također, župan Bajs naglasio je da očekuje i daljnju potporu Ministarstva poduzetništva i obrta, naglasivši nadu kako će projekti županijskih poduzetnika, obrtnika dobiti zeleno svjetlo u nadležnom Ministarstvu.
Nakon sastanka u uredu župana ministar Horvat u pratnji domaćina uputio se u Gospodarsku komoru gdje je prezentirao  program i mjere Ministarstva županijskim poduzetnicima i obrtnicima za ovu 2016.godinu.
Nakon sastanka u Gospodarskoj komori Bjelovarsko-bilogorske županije ministar Horvat obišao je i dva bjelovarska obrtnika, Strojobravarski obrt Antuna i Ivana Vujnović  te Radionicu za obradu drveta vlasnice Federike Unger.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a