• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2011.
Studeni
15

Najnoviji uspjesi osnovne škole „Slavko Kolar“ Hercegovac

Kontinuirani rad i rezultati učenika i nastavnika Osnovna škola „Slavko Kolar“ Hercegovac svrstali su ovu obrazovnu ustanovu u red suvremenih obrazovnih ustanova u Hrvatskoj.

Prateći nove tehnologije, surađujući sa svim čimbenicima društva , od općinskih do nacionalnih, potiče stvaralaštvo svojih učenika. To su prepoznali i stručnjaci, ali i šira javnost.
Najnovija vijest koja to potvrđuje je uspjeh učenice 8. razreda Antonele Bosilj. Sa svojim literarnim radom „Treba se radovati“ pod vodstvom učitelja Steve Banasa osvojila je prvu nagradu na festivalu „Djeca nose svjetove na dlanu“.
K tomu, web-tim OŠ Slavka Kolara Hercegovac pod vodstvom učiteljice Blaženke Šantalab osvojio je prvu nagradu na CNS natjecanju „SKOCKAJTE WEB 2011.“ u kategoriji najskockanijih. Upravo te „naskockanije“ web stranice otkriće vam sve informacije o Osnovnoj školi Hercegovac koje još niste znali.
Prema riječima ravnateljice škole Vere Obrovac put prema suvremenoj školi za njih je izazov, no sigurni su da idu pravim putem i vjeruju da će u Osnovnoj školi „Slavko Kolar“ u Hercegovcu i dalje prihvaćati i uspješno rješavati sve izazove današnjeg vremena.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a