• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Srpanj
18

POSJET ZAMJENIKA ŽUPANA NEVENA ALIĆA I SURADNIKA GAREŠNICI

Zamjenik župana Neven Alić i suradnici obišli su Garešnicu te mjesta Zdenčac, Uljanik i Duhove. Svoj posjet započeli su obilaskom Javne vatrogasne postrojbe u Garešnici, a nakon toga i DVD Zdenčac koji je predstavio svoje aktivnosti i radove na popravku mjesnog vatrogasnog doma za koje su potrebna i određena financijska sredstva koja će im odobriti županija.

Obilaskom mjesnog odbora u Uljaniku dogovorena su sredstva za završetak projekta javne rasvjete do mjesnog groblja. Također, zamjenik župana Alić, obišao je i mjesni dom u Duhovima gdje mu je predstavljen projekt obnove samog objekta tj. prvenstveno saniranja krovišta nakon kojeg će uslijediti i obnova unutrašnjosti doma.
Svoj službeni posjet Garešnici, zamjenik župana Alić završio je posjetom Udruzi umirovljenika Garešnica gdje je naznačio kako je županiji jedan od prioriteta unapređenje kvalitete života umirovljenika i starijih osoba. Županija starijoj dobnoj skupini svojih sugrađana želi omogućiti aktivnu ulogu u društvu kroz organizirane društvene, kulturne kao i obrazovne događaje koji povezuje starije i mlađe generacije. Udruzi umirovljenika Garešnica predstavljen je Javni poziv za prijavu projekata i programa udruga umirovljenika u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na koji se mogu prijaviti sve udruge umirovljenika s područja  Bjelovarsko- bilogorske županije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a