• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Srpanj
13

POSTAVLJENA RASVJETA U ULJANIKU

Zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić obišla je Uljanik, gdje su službeno završeni radovi na novouređenoj dionici ulične rasvjete koja povezuje Uljanik i Gornji Uljanik. Novih jedanaest rasvjetnih tijela uvelike će olakšati svakodnevicu stanovnicima.

Drago mi je da je Županija sudjelovala u završnim radovima postavljanja rasvjete na groblju u Uljaniku. Na ovaj način želimo pokazati da Županija vodi brigu o svim našim krajevima i o svim stanovnicima. Županija je za ovu namjenu isplatila 14 700 kuna, a to je korišteno za nabavku opreme i materijala koji su bili potrebni kako bi mrtvačnica dobila rasvjetu. Ne samo mrtvačnica i groblje, već i svi stanovnici koji će se kretati ovim područjem po mraku, sada će imati osvijetljen put, izjavila je zamjenica župana Đurđica Ištef Benšić.

Te radove smo zacrtali prije tri godine, a danas smo došli do realizacije. Mogu se samo zahvaliti Županiji, a najviše zamjenici župana koja mi je uvijek izašla u susret. Ovdje su postavljene bandere, razvučena je žica i ulična rasvjeta do groblja jer tamo nikako nismo imali struju, rekao je predsjednik mjesnog odbora Uljanik Vjekoslav Filipec.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a