• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Siječanj
20

POTPIS UGOVORA O FINANCIJSKOJ POTPORI UMIROVLJENIČKIM UDRUGAMA IZ ĆURLOVCA, KAPELE I ZRINSKOG TOPOLOVCA

Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić potpisala je ugovore o financijskoj potpori Županije s predstavnicima umirovljeničkih udruga iz Ćurlovca, Općine Kapele i Općine Zrinski Topolovac.

Matica umirovljenika Bjelovar – Podružnica Ćurlovac ostvarila je sredstva za projekt „Bolji život“, Matica umirovljenika Kapela kandidirala je pak projekt organiziranja izleta i obilazak starijih i nemoćnih, a Udruga umirovljenika Zrinski Topolovac novac je dobila za projekt „Obilježavanja obljetnica, darivanja uskrsnica i božićnica, te pomoć umirovljenicima“.
Spomenute udruge javile su se na javni poziv Bjelovarsko-bilogorske županije koji je išao prema umirovljeničkim udrugama, a vezan uz ostvarenje financijske potpore za njihove projekte. Na taj natječaj javilo se 30  umirovljeničkih udruga s područja Županije koje su putem projekata ostvarile pola  milijuna kuna za svoje  programe.
Ovo je druga godina kako Županija pomaže svoje umirovljeničke udruge, a sukladno najavi župana Bajsa o potpunom zaokretu u županijskoj politici prema umirovljeničkoj populaciji.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a