• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2012.
Listopad
26

POTPISAN SPORAZUM O PROVEDBI FBA PROGRAMA ZAGREBAČKOG EKONOMSKOG FAKULTETA U BJELOVARSKO – BILOGORSKOJ ŽUPANIJI

Župan Miroslav Čačija i voditelj provoditelj Programa FBA ( Fundamentals of Business Administration ) zagrebačkog Ekonomskog fakulteta prof.dr.sc. Marko Kolaković, potpisali suSporazum o suradnjina provedbi FBA programa «Poduzetništvo u ekonomiji znanja 4b» - Poduzetništvo i kontinentalni turizam u Bjelovaru za novu skupinu polaznika. Prije mjesec dana uručeni su certifikati o završenoj edukaciji polaznicima prve skupine, a zbog velikog interesa edukaciju nastavljaju novi polaznici. Polaznici su aktivno sudjelovali u nastavi, a njihovi završni radovi ocijenjeni odličnim, što je također jedan od razloga što se s edukacijom nastavlja.

Program čine znanja o poduzetništvu, poduzetničkom menadžmentu i računovodstvu, marketingu, mikro i makro ekonomiji, upravljanju kvalitetom, financiranju poduzetničkih projekata i to sve za područje turizma, a prenosit će ih desetak profesora zagrebačkog Ekonomskog fakulteta.
Ovo je četvrti specijalistički studij koji se  prema Programu FBA zagrebačkog Ekonomskog fakulteta provodi u Bjelovarsko – bilogorskoj županiji. Predviđen je za sve koji trebaju dodatna znanja iz područja kontinentalnog turizma, kao što su članovi obiteljskih gospodarstava, upravitelji i članovi zadruga, načelnici općina i ostali zainteresirani za stjecanje dodatnih znanja iz područja kontinentalnog turizma. Završetkom programa polaznici stječu uvjerenje o završenom FBA studiju u „Poduzetništvu i ekonomiji znanja“ – Specijalistička edukacija za kontinentalni turizam s upisom u radnu knjižicu. Provedbu edukacije u Bjelovaru organizira i  koordinira Bjelovarsko – bilogorska županija, Regionalna razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije i Poslovni park Bjelovar d.o.o.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a