• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Lipanj
23

PREDSTAVE ZA GRAĐANE BBŽ

Bjelovarsko-bilogorska županija u sklopu obilježavanja Dana županije svoje građane časti predstavama Teatra Gavran. Prva u nizu održala se pred prepunom Kino dvoranom u gradu Čazmi, a gledatelji su mogli uživati u odličnoj komediji „Lutka“ Teatra Gavran.

U komediji „Lutka“ , muškarac kojeg je nakon sedmogodišnje veze ostavila djevojka počinje živjeti sa ženom-lutkom koja je najsavršeniji android proizveden u laboratoriju s namjerom da usreći muškarca. Lutku je utjelovila naša poznata glumica  Doris Pinčić, a partner u ovoj komediji joj je Robert Kurbaša.

Nakon sjajne komediju Mire Gavrana, publika se imala priliku podružiti  s glumcima i ponijeti kući i fotografiju kao uspomenu.

Slijedeća predstava zakazana je za srijedu 29. lipnja s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu u Garešnici. Tako će Gareščani imati priliku uživati u predstavi Zaboravi Hoollywood . Drama govori o mladome glumcu koji pokušava položiti prijamni ispit na kazališnoj akademiji te o profesoru koji ga priprema za taj ispit. Među njima se razvija neobično suparništvo u kojem se isprepleću dramski elementi s elementima humora.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a