• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Svibanj
18

PRESS UOČI ODRŽAVANJA IZBORA ZA MISS BBŽ 2016.

Zamjenik bjelovarsko-bilogorskog župana Neven Alić sa suradnicima te organizatori izbora za Miss, Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić - vlasnice licence izbora za Miss Hrvatske i Tanja Herceg predsjednica Udruge Impress, održali su konferenciju za medije i najavili ovogodišnji izbor za Miss BBŽ.

Bila je to prilika da se pozovu sve zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati u Izboru za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije te da se javnost upozna s nadolazećom manifestacijom koja će se održati krajem svibnja u Daruvarskim toplicama. S obzirom na uspjeh prošlogodišnjih izbora, prilika je to i za promociju turističke ponude županije.

Kao i prošle i ove godine imat ćemo Izbor za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije. Ove godine Izbor će se ponovno odvijati u Daruvarskim toplicama jer je riječ o najposjećenijoj destinaciji u našoj županiji. Glavni pokrovitelj je Bjelovarsko-bilogorska županija, a uz nas su Grad Daruvar, Daruvarske toplice i udruga Impress. Izbor za Miss BBŽ vodit će glumica Ana Vilenica i Tanja Herceg, a održat će se 31.5. u 19 h. Pozvao bih sve zainteresirane djevojke da se prijave, a pretkvalifikacija trajat će do sljedeće subote, naglasio je zamjenik župana Neven Alić,

Mogu sudjelovati djevojke od 18 do 25 godina. Putem naše online prijavnice www.miss.hr do subote primamo prijave za Izbor, jer ove godine neće biti castinga. Pobjednica Bjelovarsko-bilogorske županije odmah sljedeći dan putuje na pripreme u Trogir u hotel Medena. Ove godine smo odvojili pripreme i samo finale kako bi se djevojke što bolje pripremile i ostvarile što bolje rezultate u kategorijama koje tražimo, a to su natjecanja u sportu, moraju pokazati svoj talent, glumu ili ples ili pjevanje. U Trogiru će se bodovati kategorija top model i kategorija multimedije. U finalu će se skupljati bodove po kategorijama, a njih 6 s najvećim brojem ulazi u superfinale, rekla je Iva Loparić Kontek.


Htjela bih zahvaliti Bjelovarsko-bilogorske županiji što podržava da se Izbor održava u županiji. U stisci smo s vremenom i djevojke se neće moći dobro pripremiti za sve to, ali ćemo dati sve od sebe i imat će dovoljno vremena za samo finale. Od 1.6. do 6.6. održava se finale u hotelu Medena u Trogiru, a finale Izbora za Miss Hrvatske bit će u Solarisu u Šibeniku 17.6. Od priprema do samog finala bit će desetak dana vremena gdje će izaći sve njihove fotografije, i sve ono vrijeme što su tamo moći će se pratiti na Novoj TV i dnevnik.hr. Vjerujem da će biti odlično kao i prošle godine, naglasila je Maja Vračarić.


I ove godine smo se uključili u organizaciju izbor za Miss BBŽ. Prošle godine smo dali sve od sebe da dignemo cjelokupnu kvalitetu na jednu zavidnu razinu i drago mi je čuti vaše riječi. Ono što je posebno za našu županiju su edukacije za djevojke. Nama je bitno da sve naše djevojke  izađu zadovoljne s izbora i da bez obzira na to koja ponese titulu, da sve dobiju lijepo iskustvo. Iskustvo je evaluacija od prošle godine, a ono je pokazalo da je svaka od djevojaka zadovoljna i to nam je na prvom mjestu. Mi ćemo putem online prijava odabrati djevojke s kojima ćemo obaviti intervjue i koje ćemo uključiti u finalni izbor Bjelovarsko-bilogorske županije. Drago nam je da i ove godine uključujemo razne organizacije, jer to je prilika da prezentiraju svoje rukotvorine i modne dodatke. Ujedno će nam se predstaviti i mladi izvođač Dino Purić. Drago nam je da ćemo uključiti puno mladih. Do sljedeće subote pozivamo sve djevojke da se prijave, rekla je Tanja Herceg predsjednica udruga Impress Daruvar.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a