• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Veljača
9

PRIJEM ZA MLADU USPJEŠNU TENISAČICU ROBERTU KRVAJICU

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima primio je mladu uspješnu bjelovarsku tenisačicu Robertu Krvajicu.

Roberta Krvajica osvojila je prvi ovogodišnji HTS-ov turnir koji je nedavno održan u Zagrebu u Nacionalnom teniskom centru. Time se okitila titulom državne seniorske prvakinje u parovima u 2015. godini. Na prijemu uz Robertu Krvajicu bio je i njen tim - trener Feđa Medak, Davor Jurjević bioterapeut, kao i predsjednik Teniskog kluba „Sirela“ Bjelovar Vladimir Gredelj.

Župan Damir Bajs čestitao je mladoj tenisači na iznimnom uspjehu i poželio joj i dalje dobre rezultate. Naime, kako se čulo na prijemu želja Roberte je da se u svojoj teniskoj karijeri uspije probiti među prvih deset tenisačica svijeta. U tome ima potporu svoje obitelji i kluba, ali i šire okoline.

Ovim prijemom želimo obilježiti jedan uspjeh. Uspjeh sporta na području našeg kraja. Govorimo o činjenici da je naša mlada uspješna bjelovarska tenisačica Roberta Krvajica postala državna prvakinja u 2015 godini. Ja bih zahvalio i upravi kluba na čelu s gospodinom Gredeljom, ali i trenerima na radu i aktivnostima koji su skriveni iza tog velikog sportskog uspjeha. Važno je da u našem klubu „Sirela“ postoji i rad s mladima koji omogućava da imamo i sjajne rezultate, ali i da mladi imaju mogućnosti bavljenja sportom na jedan ozbiljan način. Za mene je to jedan dupli uspjeh. Kada govorimo o svemu tome treba istaći i jednu zanimljivost, a to je da naša Roberta s obzirom na godine, tek joj je šesnaest godina, bi trebala nastupati u juniorskom dijelu, a ona je postala seniorska prvakinja Hrvatske. To je zapravo još veći uspjeh koji pokazuje sav rad, talent i trud, rekao je župan Bajs na prijemu.

Predsjednik Teniskog kluba „Sirela“ Vladimir Gredelj zahvalio je županu na Bajsu na prijemu, jer time je omogućio i promociju tenisa u bjelovarsko-bilogorskom kraju, a i šire. Ovo nije samo jedan od rezultata, jer s obzirom na uvjete u kojima tenis funkcionira u Županiji mislim da je to jedan fantastičan rezultat, istaknuo je Gredelj.

Sada nam dolazi državno prvenstvo do osamnaest godina. To je jedan veliki turnir. Imam velike planove za to. Osjećam se jako spremno kao što se nikad nisam osjećala i nakon toga ću ići igrati na Bol turnire da tamo probam postići koji bod i vidjeti gdje sam u odnosu na tu konkurenciju. Nakon toga treba odigrati još dva državna prvenstva tu kod nas i još koji profesionalni turnir u susjednim zemljama, najavila je Roberta svoje planove kod župana Bajsa.

Inače, Roberta se tenisom počela baviti s devet godina kada je na poklon dobila rekete. Zaljubila se u tenis i otišla u teniski klub. Tamo je potvrđen njen talent, a Roberta je shvatila i odlučila da je tenis njena ljubav i da se želi njime profesionalno baviti.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a