• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Travanj
10

STANJE VEZANO UZ KORONAVIRUS NA PODRUČJU BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Danas je potvrđen novi slučaj zaraze koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije o čemu je bilo riječi na konferenciji za medije koju su održali župan Damir Bajs i ravnatelj Opće bolnice Bjelovar dr. Ali Allouch.
Konferencija za medije

„Do danas ujutro u bjelovarskoj Općoj bolnici testirano je 17 osoba. Od 10 briseva koji su stigli ujutro, bris jedne osobe je pozitivan. Toj osobi je jučer uzet bris, po sugestiji epidemiologa, zato što se sumnjalo na obiteljski prijenos, što smo danas potvrdili. Ta osoba ima prebivalište u Zagrebu,a sada je kod rodbine u Garešnici. Tako da je u našoj županiji i dalje osmero pozitivnih na koronavirus“, rekao je dr.Ali Allouch.

Na konferenciji za medije župan Bajs još jednom je apelirao na sve naše sugrađane: „Moramo biti odgovorni, moramo se ponašati i u ovo vrijeme Uskrsa na odgovarajući način, a to je da se mora paziti na samoizolaciju, posjete i sve ono što sprječava širenje koronavirusa“, naglasio je župan Bajs.

Naša županija i dalje je na začelju ljestvice hrvatskih županija po broju zaraženih osoba koronavirusom. Zajedničkim snagama trudimo se da tako bude i dalje! Svojim odgovornim ponašanjem budimo primjer drugima!

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a