• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Lipanj
26

ŽUPAN BAJS I GOSPODARSTVENICI BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE NA HRVATSKO-KINESKOM POSLOVNOM FORUMU

Uz župana Damira Bajsa i zamjenika župana Nevena Alića na poslovnom forumu sudjelovali su gospodarstvenici iz Bjelovarsko-bilogorske županije te predstavnici Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Daruvarske toplice.

Prilikom posjeta izaslanstva Kineske komore za uvoz i izvoz prehrambenih proizvoda, prirodnih proizvoda i životinjskih nusproizvoda, a u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Veleposlanstva Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj 26. lipnja u Zagrebu održan je Hrvatsko-kineski poslovni forum.
Uz župana Damira Bajsa i zamjenika župana Nevena Alića na poslovnom forumu sudjelovali su gospodarstvenici iz Bjelovarsko-bilogorske županije te predstavnici Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Daruvarske toplice. Interese za suradnju izrazili su predstavnici kineskih tvrtki zainteresirani za uvoz i izvoz prehrambenih proizvoda, suradnju u području turizma, tekstilnih strojeva, bankarskog sektora, željeznica i energije.
Kineska komora za uvoz i izvoz prehrambenih proizvoda, prirodnih proizvoda i životinjskih nusproizvoda osnovana je 1988. godine i broji preko 5500 članica kojima pruža koordinaciju, smjernice, promociju, konzultacije te zastupa njihove interese ispred Vlade te stranih partnera. Cilj posjeta izaslanstva je upoznavanje s hrvatskim gospodarstvom i mogućnostima suradnje u raznim sektorima.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a