• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2013.
Prosinac
3

ŽUPAN BAJS PREDSTAVIO PET NOVIH PROČELNIKA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Odlukom novog saziva Županijske skupštine promijenjen je ustroj Bjelovarsko-bilogorske županije, kojim je broj županijskih upravnih tijela i službi s deset smanjen na osam. Sukladno Zakonu o upravi Župan je imenovao v.d.pročelnike, te je ujedno objavljen natječaj za nove pročelnike.

Provedena je ispitna procedura, te je Povjerenstvo za provedbu natječaja, jednoglasno predložilo imenovanje pet pročelnika, te poništenje natječaja za tri.
Župan Damir Bajs je prihvatio prijedlog Povjerenstva, te su izabrani:
-- za pročelnika Upravnog odjela za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i
    komunalnu infrastrukturu Mladen Marušić,
- za pročelnicu Upravnog odjela za proračun i javnu nabavu Anita Nekić Pavičić,
- za pročelnicu Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Jasmina Radojčić,
- za pročelnicu Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i nacionalne manjine
  Ana Antolović,
- za pročelnicu Stručne služne za poslove Županijske skupštine i opće poslove
   Lidija Brkić,
a bit će poništeni  natječaji za pročelnike Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo  i fondove Europske unije, Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, slatkovodno ribarstvo, lovstvo i zaštitu okoliša, te Kabinet župana.
-

„Situacija u našoj županiji nije sjajna i potreban nam je dobar tim kako bi uspješno proveli naše programe. Novi pročelnici nemaju puno vremena za prilagodbu, no kako se radi o stručnim ljudima sa kredibilitetom očekuje se da odmah krenu na posao. Ovo je također prvi puta u povijesti županije da je na pročelničkim mjestima više žena nego muškaraca“- rekao  je župan Damir Bajs na predstavljanju  novih pročelnika. O svakome od njih rekao je po nešto iz njihovih životopisa, a i oni sami, ovom su se prilikom, prvi put obratili predstavnicima medija.

 

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a