• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Travanj
3

ŽUPAN BAJS SA SURADNICIMA U RADNOM POSJETU OPĆINI VELIKO TROJSTVO

U sklopu radnog posjeta općini Veliko Trojstvo župan Damir Bajs potpisao Ugovor o sufinanciranju programa „Pomoć u kući starijim osobama“.

Župan Damir Bajs i načelnik Općine Veliko Trojstvo  Ivan Kovačić suglasno su utvrdili da postoje projekti od značaja za naš kraj i građane, a koji su vezani za zajedničku suradnju Bjelovarsko-bilogorske županije i Općinu Veliko Trojstvo. Županija i Općina Veliko Trojstvo nastavljaju provedbu programa Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama  u 2014. godini te će time omogućiti kvalitetnu skrb i duži ostanak u njihovim domovima. Župan Damir Bajs ovom prilikom posjetio je Anu Živoder iz Velikog Trojstva korisnicu „Pomoći u kući“ već nekoliko godina.
Bjelovarsko-bilogorska županija će sukladno svojim mogućnostima sudjelovati u rekonstrukciji sadašnjeg prostora Osnovne škole u Velikom Trojstvu i to na uređenju spojnog dijela škole i dvorane, te će poduprijeti završetak projekta kanalizacije – 4 pravca u Općini Veliko Trojstvo za koja će  osigurati i određena financijska sredstva.
U pratnji svojih suradnika i načelnika Općine, župan Damir Bajs posjetio je Osnovnu školu u Velikom Trojstvu te obišao Župnu crkvu Presvetog Trojstva, a na kraju radnog posjeta domaćini su predstavili projekt „Turistički potencijali Općine Veliko Trojstvo“.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a