• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Siječanj
28

ŽUPAN BAJS ZAJEDNO S PARTNERIMA POTPISAO UGOVOR O SUFINANCIRANJU PROJEKTA „PRIJAVA PROJEKTNO-STUDIJSKE DOKUMENTACIJE I APLIKACIJSKOG PAKETA ZA SUFINANCIRANJE OD STRANE EU ZA AGLOMERACIJE BJELOVAR, GUDOVAC I ROVIŠĆE“

U Općini Rovišće, potpisan je ugovor između Bjelovarsko-bilogorske županije, Grada Bjelovara, Općine Rovišće te tvrtke Vodne usluge d.o.o. iz Bjelovara o sufinanciranju projekta „Prijava projektno - studijske dokumentacije i aplikacijskog paketa za sufinanciranje od strane EU za aglomeracije Bjelovar, Gudovac i Rovišće“ vrijednim 80 milijuna kuna.

Projektom će se kroz nekoliko faza u narednih sedam godina omogućiti izgradnja kanalizacijske i vodovodne mreže kao i izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.
Tom prilikom Župan Bajs naznačio je kako smo po pitanju vodoopskrbe još uvijek na začelju te da moramo biti aktivniji kako bi dosegli prosjek na razini države. Također je istaknuo kako jedino zajedničkim snagama možemo biti konkurentni drugima te promijeniti situaciju u infrastrukturi županije kao i postići zadovoljavajući standard.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a