• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2021.
Lipanj
18

ŽUPANIJSKI I GRADSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE ISTAKNULI KAKO JE TEREZIJANA ORGANIZIRANA U SKLADU SA SVIM EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Dan uoči početka najveće manifestacije na području grada Bjelovara, Terezijane, održana je konferencija za medije
Konferencija za medije

Tom prilikom zamjenik gradonačelnika Grada Bjelovara Igor Brajdić istaknuo je kako je manifestacija organizirana u skladu sa svim epidemiološkim mjerama te da se svi građani koji će posjetiti ovogodišnju Terezijanu mogu osjećati sigurnima.

Na konferenciji za medije sudjelovala je i zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana, ujedno i načelnica Stožera civilne zaštite BBŽ Marija Jungić: „Kao županijski Stožer civilne zaštite želimo dati podršku organizatorima manifestacije. Pozivamo građane na odgovornost, poštivanje epidemioloških mjera. Također, pozivamo građane da se odazovu cijepljenju koje će također biti promovirano na Terezijani i na taj način pridonesu sigurnosti javnog zdravlja“, istaknula je zamjenica župana i napomenula kako će se na Terezijani cijepiti ona i župan Marko Marušić.

Na konferenciji za medije dr. Vesna Grgić iz Zavoda za javno zdravstvo BBŽ naglasila je kako je trenutna epidemiološka situacija u našoj županiji jako dobra te da smo u zadnjih tjedan dana imali samo dva pozitivna slučaja. No, bez obzira na to, istaknula je dr. Grgić kako to nije razlog za opuštanje i pozvala je građane na odgovorno ponašanje.

Na današnjoj konferenciji za medije sudjelovali su i ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo BBŽ Nina Renić, djelatnik Zavoda Vedran Trupac te direktorica Turističke zajednice Bilogora Bjelovar Ana Kelek.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
Konferencija za medije
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a