Uvodna riječ
 
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

Dokumenti - UO za zdravstvo, socijalnu zaštitu i umirovljenike

Socijalni plan Bjelovarsko-bilogorske županije od 2014.-2016. godine

U nastojanju da život u našoj zajednici učinimo ugodnim i po mjeri svakom stanovniku, osobito u nepovoljnom gospodarskom razdoblju, na red je došlo i usvajanje Socijalnog plana Bjelovarsko bilogorske županije 2014. – 2016. godine kao strateškog dokumenta iz područja  skrbi o najugroženijima.

Socijalna politika mora biti sveobuhvatna i mora odgovarati potrebama svakog pojedinca i obitelji, koristeći sve raspoložive resurse. Cilj je socijalne politike kvalitetno planiranje usluga, učinkovita provedba i praćenje mjera i aktivnosti, uz poticanje aktivnog sudjelovanja i partnerstva svih dionika.

Osim zakonske obaveze, mi ovaj Plan donosimo i kao izraz posebne senzibiliziranosti za najpotrebitije. Nema socijalne kategorije koja nije u značajnoj mjeri zastupljena u stanovništvu naše Županije pa želim da svi, u ovo izuzetno socijalno osjetljivo vrijeme, pokažemo da smo  svjesni  trenutka u kojem živimo, te da svima u socijalnoj potrebi damo na znanje kako je čovjek prioritet  politike naše županije.


  Dokumenti za download
   Povratak na sve dokumente