Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Prosinac
11

24. DRŽAVNA IZLOŽBA MALIH ŽIVOTINJA

Na sajamskom prostoru Gudovac otvorena je 24. državna izložba malih životinja i 4. specijalka, 6. specijalka Hrvatske patuljaste kokoši i 1. specijalka Posavske kukumaste kokoši.

Tako je izložba na jednom mjestu okupila preko dvije tisuće i sedamsto malih životinja nekoliko vrsta i pasmina, najbolje eksponate koji se mogu naći u Republici Hrvatskoj.

Izložbu je otvorio župan Damir Bajs. Meni je drago da imamo jednu ovakvu državnu manifestaciju u našem kraju. Za mene je to i podsjetnik na činjenicu da smo mi ruralni kraj, da je to tradicija našega kraja i da je uzgajanje malih životinja do danas ostalo u srcima mnogih. Naime, kada govorimo o srcima uzgajanje malih životinja vrlo često nije posao, već hobi, gdje uzgajivači daju svoja sredstva i svoje slobodno vrijeme. Veseli me da se danas u Bjelovaru nalazi sve ono najbolje što mogu ponuditi izložbe malih životinja. Bit će tu i oštro ocjenjivanje, na izložbi imamo i europske prvake i svakako se ima što za vidjeti, istaknuo je župan Bajs prilikom otvorenja 24. Državne izložbe malih životinja.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a