Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2019.
Veljača
14

DELEGACIJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE U SLUŽBENOM POSJETU PLZENSKOJ REGIJI

Delegacija Bjelovarsko-bilogorske županije predvođena zamjenikom župana Nevenom Alićem u službenom je posjetu Plzenskoj regiji. Nastavak je to gospodarske suradnje između dviju prijateljskih županija, ali i priprema partnerske suradnje na projektu međunarodnog obrazovno-edukacijskog centra za djecu, mlade i odrasle „Tkon“.
Radni sastanak u Plzenu

Podsjetimo, Bjelovarsko-bilogorska županija i Plzenska regija surađuju već nekoliko godina, posebice na području gospodarstva, školstva i kulture. Prošle je godine češka delegacija predvođena županom Plzenske regije Josefom Bernardom boravila u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i tom prilikom održani su sastanci s gospodarstvenicima dviju županija. Osim toga, govorilo se i o projektu gradnje međunarodnog obrazovno-edukacijskog centra za djecu, mlade i odrasle na Tkonu, vrijednom 4 milijuna eura.

Upravo taj projekt bila je jedna od tema radnog sastanka održanog u Plzenu s predstavnicima Plzenske regije.  Osim toga, radni sastanak predstavnika dviju županija bila je prilika da se razgovara o gospodarskoj suradnji kao i o suradnji između škola s potporom Županija te Saveza Čeha uz organiziranje kampa za djecu.

Očekuje se da će se dobra suradnja Bjelovarsko-bilogorske županije i Plzenske regije nastaviti i u godinama koje su pred nama s brojnim zajedničkim temama kao i projektima koji ih povezuju.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
Radni sastanak u Plzenu
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a