Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
V. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2009.
Studeni
12

Med bjelovarsko-bilogorskih pčelara među najboljima u hrvatskoj

Vrijedan i predan rad pčelara Bjelovarsko-bilogorske županije okupljenih u pet pčelarskih udruga rezultirao je proizvodnjom visokokvalitetnoga meda

 Vrijedan i predan rad pčelara Bjelovarsko-bilogorske županije okupljenih u pet pčelarskih udruga - "Bilogora" Bjelovar, "Bagrem" Daruvar, "Čazma" Čazma, "Maslačak" Grubišno Polje i "Cvijet" Garešnica, rezultirao je proizvodnjom visokokvalitetnoga meda, posljednjih godina sve zapaženijeg na izložbama  širom Hrvatske. Nekoliko pčelara već su nositelji brojnih nagrada, a na posljednjem, 14. ocjenjivanju kvalitete sortnih vrsta meda Hrvatske održanom u Osijeku, med čak četiri proizvođača iz Bjelovarsko-bilogorske županije svrstan je među najbolje.

Titulom šampiona meda ovjenčan je med od kestena pčelara Vladimira Bileka iz Daruvara, dok su zlatna odličja za med od bagrema osvojili Vlado Obad iz Bjelovara,  Dražen Kovač iz Kapele i Božo Đurđević iz Garešnice. Njih je zajednio s predsjednikom Pčelarskog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije primio župan Miroslav Čačija sa  svojim suradnicima. Uz čestitke na vrijednim nagradama i uspješnom radu, razgovaralo se o problematici proizvodnje meda, budući da Županija već godinama, finacijski i stručno podupire ovu granu poljoprivredne proizvodnje.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a