Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2018.
Travanj
6

PREDSJEDNICA RH OTVORILA 21. PROLJETNI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM

U petak, 6. travnja otvoren je 21. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam i 3. Drvni svijet kojeg je svečano otvorila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

Na 21. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu svoje proizvode i usluge izložilo je 500-ak izlagača iz Hrvatske i deset stranih zemalja.  Osim velikog broja izlagača, sajam je obilovao nizom događanja, predavanjima, stručnim skupovima i okruglim stolovima.

Organizator i domaćin sajma Davorin Posavac istaknuo je kako je sajam svake godine bilježi odličan poslovni rezultat što je ishod dobre suradnje partnera Bjelovarsko-bilogorske županije i Grada Bjelovara, a ove godine sajmeni prostor zbog velikog zanimanja izlagača proširen je za 1200 četvornih metara.

Bjelovarsko – bilogorska županija imala je svoj štand na kojem su se predstavili naši poljoprivredni proizvođači kroz sva tri dana sajma - medari, proizvođači voćnih proizvoda, aronije, voća i povrća, sira i mnogo drugoga što se proizvodi na županijskim OPG-ovima.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a