Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
JAVNA RASPRAVA O STRATEŠKOJ STUDIJI UTJECAJA NA OKOLIŠ PROSTORNOG PLANA BBŽ I O PRIJEDLOGU IV. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Rujan
12

PRIJEM ZA ZAPOVJEDNIKA VOJARNE BILOGORA

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima primio je zapovjednika vojarne „Bilogora“ i zapovjednika topničko-raketne pukovnije Bjelovar brigadira Marijana Cikuša. Naime, brigadir Cikuš na čelu bjelovarske vojarne „Bilogora“ nekoliko je mjeseci, a suradnja Bjelovarsko-bilogorske županije i vojarne „Bilogora“ uvijek je bila obostrana i na dobrom nivou što će se nastaviti i dalje, čulo se na prijemu.

Bjelovarsko-bilogorska županija spremna je izaći u susret i pomoći vojarni Bilogora u svim poslovima i događanjima u koje se može uključiti, posebice u dijelu koji se odnosi na civilni sektor.

Jedna od zajedničkih točaka zasigurno je i organizacija Dana otvorenih vrata vojarne „Bilogora“ kada se obilježava i Dan topništva i Dan topničko-raketne pukovnije. Ove godine Dani otvorenih vrata imati će i važniji značaj budući da se obilježava 25. obljetnica od osnivanja 16. topničko-raketne pukovnije Bjelovar – pukovnije koja je dala veliki obol u Domovinskom ratu na brojnim bojištima diljem Hrvatske.

Inače, Dani otvorenih vrata vojarne Bilogore obilježavaju se početkom prosinca i vežu se uz blagdan Svete Barbare, a građani tada imaju mogućnost razgledati Taktičko-tehnički zbor, na kojem je izložena mnogobrojna borbena i neborbena tehnika topničkih postrojbi Oružanih snaga Republike Hrvatske.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a