Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Prosinac
14

RADNA SKUPINA ZA IZRADU PROGRAMA ZA MLADE U BBŽ

U velikoj vijećnici održan je sastanak Radne skupine za izradu Programa za mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za razdoblje 2018.-2020., na kojemu je prisustvovala i zamjenica župana Bojana Hribljan.

Bjelovarsko-bilogorska županija zajedno s partnerskim organizacijama i suradnicima provodi projekt „Izrada Programa za mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za razdoblje 2018.-2020. godine“. U okviru projekta, u svakom gradu Bjelovarsko-bilogorske županije održan je okrugli stol o problemima, potrebama i potencijalima mladih. Tom prilikom su zainteresirani sudionici okruglih stolova izrazili želju i spremnost da budu uključeni u Radnu skupinu za izradu Programa za mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za razdoblje 2018.-2020. godine.

„Bjelovarsko-bilogorska županija doista poklanja veliku pažnju mladima i izrada ovog Programa je važna iz više razloga. S obzirom da je i naša županija izložena demografskim problemima i kako bi vaš život, život mladih, bio ugodan, uspješan i perspektivan moramo krenuti s izradom programa, a Županija je tu da vam pomogne i stoji iza vas.“, poručila je zamjenica župana Bojana Hribljan u uvodnom govoru te svima poželjela uspješan i produktivan rad.

Inače, projekt „Izrada Programa za mlade u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji za razdoblje 2018.-2020. godine“  vrijedan je ukupno 98.274,18 kn i financira se sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 55.360,00 kn, dok  Bjelovarsko-bilogorska županija sufinancira s iznosom od 42.914,18kn

Cilj projekta je osnaživanje mladih i udruga mladih, u svrhu aktivnijeg sudjelovanja mladih u zajednici te poboljšanja suradnje s jedinicama lokalne i područne samouprave radi podizanja kvalitete života mladih i svih građana na području Bjelovarsko – bilogorske županije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a