Uvodna riječ
USTROJSTVO
PRORAČUN BBŽ
VODIČ ZA GRAĐANE
PET GODINA BBŽ U EU
Preuzmite .pdf
VI. IZMJENE I DOPUNE PROSTORNOG PLANA BBŽ
PRUZMITE ZAHTJEV ZA
OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU ZA NOVOROĐENČAD
FOTO GALERIJA
FOTO GALERIJA BBŽ
KOMUNICIRAJTE
S VAŠIM ŽUPANOM
Komunicirajte sa županom
ANKETA
KORISNIKA USLUGA BBŽ
english
deutch

BBŽ Županijske vijesti

2010.
Veljača
9

Župan Čačija sa suradnicima kod ministra Fuchsa

Župan Miroslav Čačija i njegov zamjenik Alen Baščevan danas su se u Zagrebu sastali s ministrom znanosti, obrazovanja i športa RH dr.sc.Radomirom Fuchsom i njegovim suradnicima.

            Na sastanku je sudjelovao i ministar turizma RH Damir Bajs, a razgovaralo se ostvarenju projekta izgradnje četiri školsko – športske dvorane na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Budući da je završetak dviju dvorana pri samome kraju, dogovoreno je da ministar Fuchs osobno dođe otvoriti prvu koja bude gotova.
            Razgovaralo se i o ostalim aktualnostima u školstvu, a posebice o projektima koje je Bjelovarsko-bilogorska županija predložila za kandidiranje na pretpristupne programe IPA i CEB 7. Bjelovarsko-bilogorska županija podnijela je zahtjeve za financiranje projekata u školstvu na te pretpristupne fondove, s ciljem povećanja obrazovnog standarda i prelaska na jednosmjenski rad u svim školama, s posebnim naglaskom na projekte s područja od posebne državne skrbi. Vrijednost projekata iznosi oko 135 milijuna kuna, a dogovoreno je da će Ministarstvo provesti analizu svakog projekta kako bi se utvrdili prioriteti i projekti koji ostvaruju pretpostavke da se novac za njihovu provedbu dobije iz europskih fondova.  

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a